PROMOCJE
GAZELLE CITY GO C7 HMS  bateria400 Wh
GAZELLE CITY GO C7 HMS bateria400 Wh
11 299,00 zł 8 699,00 zł
szt.
GAZELLE ORANGE  C7+  D49 legion blue
GAZELLE ORANGE C7+ D49 legion blue
4 499,00 zł 3 999,00 zł
szt.
CRATONI  PACER MTB  S-M 54-58cm neon żółty mat
CRATONI PACER MTB S-M 54-58cm neon żółty mat
269,00 zł 199,99 zł
szt.
XLC BUTY SZOSOWE CB R09 rozm.42
XLC BUTY SZOSOWE CB R09 rozm.42
467,00 zł 349,99 zł
ROMET ORKAN 2D   15"  biało-seledynowy
ROMET ORKAN 2D 15" biało-seledynowy
2 299,00 zł 2 099,00 zł
szt.
XLC  BUTY MTB  rozm. 42
XLC BUTY MTB rozm. 42
350,00 zł 289,00 zł
XLC BUTY ZIMOWE  CB-M07  rozm,42
XLC BUTY ZIMOWE CB-M07 rozm,42
549,00 zł 499,99 zł
szt.
XLC BUTY SZOSOWE CB R09 rozm.41
XLC BUTY SZOSOWE CB R09 rozm.41
467,00 zł 349,99 zł
ONILUS NAILA 3.0 czarna  19"
ONILUS NAILA 3.0 czarna 19"
2 499,00 zł 2 149,00 zł
szt.
ROMET MUSTANG M7  19"
ROMET MUSTANG M7 19"
4 999,00 zł 4 499,00 zł
szt.
 FORCE MTB X5 Koszulka niebiesko-czerwona, XL
FORCE MTB X5 Koszulka niebiesko-czerwona, XL
139,00 zł 99,00 zł
szt.
GAZELLE ORANGE  C7+  D49  olive
GAZELLE ORANGE C7+ D49 olive
4 499,00 zł 3 699,00 zł
szt.
ROMET BOREAS 1 lite  54cm  bordowo-grafitowy
ROMET BOREAS 1 lite 54cm bordowo-grafitowy
4 399,00 zł 3 999,00 zł
szt.
GAZELLE ORANGE  C7+  D49  dust
GAZELLE ORANGE C7+ D49 dust
4 499,00 zł 3 699,00 zł
szt.
LEZYNE lampa  LED KTV DRIVE 200 lumenów, usb czarna
LEZYNE lampa LED KTV DRIVE 200 lumenów, usb czarna
149,99 zł 119,99 zł
szt.
CRATONI  PACER MTB  S-M 54-58cm czerwony  mat
CRATONI PACER MTB S-M 54-58cm czerwony mat
269,00 zł 199,99 zł
szt.
Licznik rowerowy LEZYNE MACRO EASY GPS
Licznik rowerowy LEZYNE MACRO EASY GPS
499,00 zł 399,99 zł
szt.
CRATONI MAXSTER   red   S-M (51-56 cm)
CRATONI MAXSTER red S-M (51-56 cm)
179,00 zł 129,99 zł
szt.
 FORCE MTB X5 Koszulka niebiesko-czerwona, XXXL
FORCE MTB X5 Koszulka niebiesko-czerwona, XXXL
139,00 zł 99,00 zł
szt.
CRATONI MAXSTER   white     XS-S (46-51 cm)
CRATONI MAXSTER white XS-S (46-51 cm)
179,00 zł 129,99 zł
szt.
LEZYNE LED KTV PRO DRIVE REAR 75 lumenów, usb czarna
LEZYNE LED KTV PRO DRIVE REAR 75 lumenów, usb czarna
174,99 zł 148,99 zł
szt.
ROMET BOREAS 1 lite  54cm  grafitowo-szary
ROMET BOREAS 1 lite 54cm grafitowo-szary
4 399,00 zł 3 999,00 zł
szt.
Mocowanie do lampki LEZYNE FEMTO/ZECTO silikonowe
Mocowanie do lampki LEZYNE FEMTO/ZECTO silikonowe
24,99 zł 19,99 zł
szt.
CRATONI C - MANIAC 2.0 TRAIL  L/XL szaro pomarańczowy mat
CRATONI C - MANIAC 2.0 TRAIL L/XL szaro pomarańczowy mat
499,00 zł 299,00 zł
szt.
 LEZYNE DUAL INSERT KIT MEDIUM
LEZYNE DUAL INSERT KIT MEDIUM
357,00 zł 289,00 zł
szt.
CRATONI  PACER MTB  L-XL  58-62cm antracyt mat
CRATONI PACER MTB L-XL 58-62cm antracyt mat
269,00 zł 199,99 zł
szt.
XLC BUTY SZOSOWE CB R09 rozm.43
XLC BUTY SZOSOWE CB R09 rozm.43
467,00 zł 349,99 zł
FORCE MTB ATTACK Koszulka niebiesko-czarna, L
FORCE MTB ATTACK Koszulka niebiesko-czarna, L
139,00 zł 99,00 zł
szt.
 LEZYNE TOOLS INSERT KIT - LARGE
LEZYNE TOOLS INSERT KIT - LARGE
304,99 zł 239,00 zł
szt.
ROMET MONSUN LTD biały 17" - carbon
ROMET MONSUN LTD biały 17" - carbon
4 499,00 zł 4 099,00 zł
szt.
ROMET  ORKAN 2D MM
ROMET ORKAN 2D MM
8 999,00 zł 8 199,00 zł
szt.
XLC BUTY ZIMOWE  CB-M07  rozm,44
XLC BUTY ZIMOWE CB-M07 rozm,44
549,00 zł 499,99 zł
szt.
CRATONI  PACER MTB  L-XL 58-62cm neon żółty mat
CRATONI PACER MTB L-XL 58-62cm neon żółty mat
269,00 zł 199,99 zł
szt.
ROMET MUSTANG  M2   17" szaro-pomarańczowy
ROMET MUSTANG M2 17" szaro-pomarańczowy
3 099,00 zł 2 799,00 zł
szt.
CRATONI   PACER MTB  S-M 54-  58cm NIEBIESKI
CRATONI PACER MTB S-M 54- 58cm NIEBIESKI
269,00 zł 199,99 zł
szt.
CRATONI MAXSTER   white     S-M (51-56 cm)
CRATONI MAXSTER white S-M (51-56 cm)
179,00 zł 129,99 zł
szt.
CRATONI MAXSTER   blue    XS-S (46-51 cm)
CRATONI MAXSTER blue XS-S (46-51 cm)
179,00 zł 129,99 zł
szt.
GAZELLE ORANGE  C7+  D53  ivory mat
GAZELLE ORANGE C7+ D53 ivory mat
4 499,00 zł 3 699,00 zł
szt.
ROMET ORKAN 5   20"zielono-grafitowy
ROMET ORKAN 5 20"zielono-grafitowy
3 199,00 zł 2 899,00 zł
szt.
ROMET MUSTANG  M3  21" srebrno-szary
ROMET MUSTANG M3 21" srebrno-szary
3 599,00 zł 3 349,00 zł
szt.
GAZELLE MISS GRACE  R7t  d49  black matt
GAZELLE MISS GRACE R7t d49 black matt
4 199,00 zł 3 499,00 zł
szt.
Newsletter

Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.

Polityka prywatności

Polityka prywatności sklepu


Zapewniamy naszym Klientom pełne poszanowanie ich prywatności oraz ochronę ich danych osobowych.

 

Dane osobowe przekazywane nam przez Klientów przetwarzamy w sposób zgodny z zakresem udzielonego przez Klientów zezwolenia oraz wymogami prawa, w szczególności zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. Nr 133, poz. 883 z późn. zm.). Dane osobowe Klientów przechowujemy na serwerach zapewniających ich pełne bezpieczeństwo. Dostęp do bazy danych posiadają jedynie uprawnieni pracownicy Sklepu.

Każdy Klient, który przekazał nam swoje dane osobowe ma pełną możliwość dostępu do swoich danych w celu ich weryfikacji, modyfikacji lub też żądania usunięcia.

Sklep nie przekazuje, nie sprzedaje ani nie użycza zgromadzonych danych osobowych Klientów osobom trzecim, chyba że dzieje się to za wyraźną zgodą lub na życzenie Klienta albo na żądanie uprawnionych na podstawie prawa organów państwa w związku z toczącymi się postępowaniami.

Nasz Sklep posługuje się również tzw. plikami cookies (ciasteczka). Pliki te są zapisywane na komputerze Klienta przez nasz serwer i dostarczają danych statystycznych o aktywności Klienta, w celu dobrania naszej oferty do jego indywidualnych potrzeb i gustów. Klient w każdej chwili może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania cookies, choć musi mieć świadomość, że w niektórych przypadkach odłączenie tych plików może wpłynąć na utrudnienia w korzystaniu z oferty naszego Sklepu. Pliki cookies zapisywane na komputerze Klienta przechowują informacje na temat:

  • sesji Użytkownika,
  • ostatnio oglądanych produktów,
  • oddania głosu w ankiecie.

 

Pragniemy zwrócić Państwa uwagę, że jeżeli na stronie internetowej naszego Sklepu zamieszczamy linki prowadzące do innych, nieadministrowanych przez nas stron internetowych, to nie możemy odpowiadać ani za zawartość tychże stron, ani za stopień ochrony prywatności realizowany przez administratorów tych stron. Podejmując decyzję o przejściu na takie strony, Klient czyni to na własną odpowiedzialność. Zachęcamy przy okazji do zapoznania się z polityką prywatności realizowaną przez te strony, zanim Klient udostępni im swoje dane osobowe.

Materiały reklamowo - promocyjne wysyłamy Klientom jedynie wówczas, gdy wyrazili na to zgodę. Dotyczy to w szczególności newslettera wysyłanego Klientowi, jeżeli potwierdzi wyraźnie wskazanego przez nas linka zawierającego akceptację na otrzymywanie newslettera o aktualnych promocjach,  rabatach i nowościach w naszym Sklepie. Materiały te dotyczą  wyłącznie oferty naszego Sklepu.

Wszelkie pytania, wnioski i sugestie odnoszące się do ochrony Państwa prywatności, w szczególności danych osobowych prosimy zgłaszać na adres bądź telefonicznie pod numerem .

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy od home.pl