PROMOCJE
XLC  BUTY MTB  rozm. 45
XLC BUTY MTB rozm. 45
350,00 zł 249,00 zł
szt.
CRATONI MAXSTER   blue    XS-S (46-51 cm)
CRATONI MAXSTER blue XS-S (46-51 cm)
179,00 zł 139,00 zł
szt.
WINORA DOMINGO 24 DISC męski 60cm
WINORA DOMINGO 24 DISC męski 60cm
2 699,00 zł 2 499,00 zł
szt.
XLC RĘKAWICZKI MTB  niebieskie rozm. XS
XLC RĘKAWICZKI MTB niebieskie rozm. XS
115,00 zł 75,00 zł
szt.
 FORCE MTB X5 Koszulka niebiesko-czerwona, XXXL
FORCE MTB X5 Koszulka niebiesko-czerwona, XXXL
129,00 zł 99,00 zł
szt.
WINORA HOLLYWOOD N7 WAVE 45cm biały
WINORA HOLLYWOOD N7 WAVE 45cm biały
2 299,00 zł 1 999,00 zł
szt.
WINORA DOMINGO 21  56cm czarno- niebieski
WINORA DOMINGO 21 56cm czarno- niebieski
2 049,00 zł 1 799,00 zł
szt.
KASK BOBIKE GO mint S
KASK BOBIKE GO mint S
95,00 zł 84,00 zł
szt.
XLC RĘKAWICZKI MTB czarne rozm. XS
XLC RĘKAWICZKI MTB czarne rozm. XS
115,00 zł 75,00 zł
szt.
FORCE MTB ATTACK Koszulka fluo-niebieski, XL
FORCE MTB ATTACK Koszulka fluo-niebieski, XL
129,00 zł 99,00 zł
szt.
WINORA DOMINGO 21  48cm czarno- niebieski
WINORA DOMINGO 21 48cm czarno- niebieski
2 049,00 zł 1 799,00 zł
szt.
WINORA TRIA N7 eco bordo d50
WINORA TRIA N7 eco bordo d50
9 999,00 zł 8 999,00 zł
szt.
Newsletter
Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.
Polityka prywatności

Polityka prywatności sklepu


Zapewniamy naszym Klientom pełne poszanowanie ich prywatności oraz ochronę ich danych osobowych.

 

Dane osobowe przekazywane nam przez Klientów przetwarzamy w sposób zgodny z zakresem udzielonego przez Klientów zezwolenia oraz wymogami prawa, w szczególności zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. Nr 133, poz. 883 z późn. zm.). Dane osobowe Klientów przechowujemy na serwerach zapewniających ich pełne bezpieczeństwo. Dostęp do bazy danych posiadają jedynie uprawnieni pracownicy Sklepu.

Każdy Klient, który przekazał nam swoje dane osobowe ma pełną możliwość dostępu do swoich danych w celu ich weryfikacji, modyfikacji lub też żądania usunięcia.

Sklep nie przekazuje, nie sprzedaje ani nie użycza zgromadzonych danych osobowych Klientów osobom trzecim, chyba że dzieje się to za wyraźną zgodą lub na życzenie Klienta albo na żądanie uprawnionych na podstawie prawa organów państwa w związku z toczącymi się postępowaniami.

Nasz Sklep posługuje się również tzw. plikami cookies (ciasteczka). Pliki te są zapisywane na komputerze Klienta przez nasz serwer i dostarczają danych statystycznych o aktywności Klienta, w celu dobrania naszej oferty do jego indywidualnych potrzeb i gustów. Klient w każdej chwili może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania cookies, choć musi mieć świadomość, że w niektórych przypadkach odłączenie tych plików może wpłynąć na utrudnienia w korzystaniu z oferty naszego Sklepu. Pliki cookies zapisywane na komputerze Klienta przechowują informacje na temat:

  • sesji Użytkownika,
  • ostatnio oglądanych produktów,
  • oddania głosu w ankiecie.

 

Pragniemy zwrócić Państwa uwagę, że jeżeli na stronie internetowej naszego Sklepu zamieszczamy linki prowadzące do innych, nieadministrowanych przez nas stron internetowych, to nie możemy odpowiadać ani za zawartość tychże stron, ani za stopień ochrony prywatności realizowany przez administratorów tych stron. Podejmując decyzję o przejściu na takie strony, Klient czyni to na własną odpowiedzialność. Zachęcamy przy okazji do zapoznania się z polityką prywatności realizowaną przez te strony, zanim Klient udostępni im swoje dane osobowe.

Materiały reklamowo - promocyjne wysyłamy Klientom jedynie wówczas, gdy wyrazili na to zgodę. Dotyczy to w szczególności newslettera wysyłanego Klientowi, jeżeli potwierdzi wyraźnie wskazanego przez nas linka zawierającego akceptację na otrzymywanie newslettera o aktualnych promocjach,  rabatach i nowościach w naszym Sklepie. Materiały te dotyczą  wyłącznie oferty naszego Sklepu.

Wszelkie pytania, wnioski i sugestie odnoszące się do ochrony Państwa prywatności, w szczególności danych osobowych prosimy zgłaszać na adres bądź telefonicznie pod numerem .

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy od home.pl